Front Page

Behandelingen

Bij Cathelijne de Lint kunt u terecht voor een behandeling met injectables als botuline toxine en fillers. De injectables zijn altijd tijdelijk en zorgen voor een frisse, jonge en natuurlijke uitstraling. Ook voor Profhilo of een bovenooglidcorrectie bent u welkom.

BOTULINE TOXINE

Voor zowel cosmetische behandelingen tegen rimpels tot medische toepassingen tegen migraine, tandenknarsen of overmatige transpiratie kunt u bij Cathelijne de Lint terecht voor een behandeling met botuline toxine.

FILLERS

Met een fillerbehandeling kunt u uw huid verjongen door kleine rimpels of plooien aan te pakken, gezichtscontouren te verduidelijken of uw huid te verstevigen. Alles voor een frisse, uitgeruste en natuurlijke uitstraling.

PROFHILO

Profhilo activeert de cellen in verschillende huidlagen, waardoor u de veroudering van uw huid remt via de aanmaak van collageen en elastine. De conditie van uw huid verbetert aanzienlijk, met een frisse uitstraling als resultaat.

OOGLIDCORRECTIE

Hangen uw oogleden? Het belemmert uw zicht, dagelijkse handelingen kosten meer energie en u ziet er vermoeider uit.  Dit is echter eenvoudig te verhelpen. Het resultaat van een bovenooglidcorrectie is al na enkele dagen zichtbaar en na drie maanden optimaal.

HAARFILLERS

Dunner wordend haar? Met een haarfillerbehandeling kunnen wij uw haaruitval stoppen. De stimulering van de bloedcirculatie en hydratatie van uw hoofdhuid leidt tot teruggroei van nieuw en sterker haar. Dit verbetert uiteindelijk uw haarvolume.

PRP

PRP is ‘plaatjes rijk plasma’. Hierbij wordt een buisje bloed bij u afgenomen en gecentrifugeerd, waarna we plasma verkrijgen dat rijk is aan geactiveerde bloedplaatjes en veel actieve groeifactoren afgeven. Het plasma wordt terug geïnjecteerd en stimuleert gezonde weefselgroei.

Prijzen

Botuline toxine

Klein (kin, wenkbrauwlift, bunnylines, tandvleeslach)
€ 85

1 zone (frons, kraaiepootjes, voorhoofd)
€ 150

2 zones
€ 250

3 zones
€ 350

Tandenknarsen
€ 150 tot € 250

Hoofdpijn / migraine
€ 150 tot € 250

Overmatig zweten (hyperhydrose)
€ 450

Fillers

Stylage (S) 1 ml
€ 300

Stylage (M/L) 1 ml

€ 325

Stylage (XL/XXL) 1 ml
€ 350

Stylage hydro (2 ml)
€ 300

Lippen
v.a. € 350

Liplijntjes / rokerslijntjes
v.a. € 350

Profhilo

Per behandeling
€ 300

Bovenooglidcorrectie

€ 850

PRP

PRP onderoogleden
€ 300

PRP onderoogleden kuur

€ 800

PRP met microneedling
v.a. € 425

PRP met microneedling kuur

€ 1.100

Contact

Per medio augustus zal Cathelijne de Lint werkzaam zijn bij

Ciao Bella Skin Clinic
Kerkelaan 8
1851 HE Heiloo

072 533 2310

bij spoed: 06 31 97 8080


Werktijden
Maandag 9.30 – 15.00 uur


Woensdag 9.30 – 15.00 uur
Vrijdag 13.30 – 18.00 uur

Over mij

Cathelijne de Lint is geboren en getogen in Heiloo. Na het behalen van haar studie Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam in 2002 heeft zij 5 jaar lang gewerkt als arts-assistent Plastische chirurgie. Gedurende deze periode heeft Cathelijne zeer veel chirurgische ervaring opgedaan, waarbij zij ook onderzoek heeft gedaan naar de risico’s van permanente fillers. De fillers die Cathelijne gebruikt zijn overigens niet-permanent, dus altijd tijdelijk.

Sinds 6 jaar is Cathelijne de Lint nu gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en heeft zij bij meerdere klinieken gewerkt. Zij richt zich op behandelingen met injectables, zoals botuline toxine, fillers en huidverbeterende producten, en ooglidcorrecties.

Cathelijne staat bekend om haar eerlijke en uitgebreide adviezen en natuurlijke resultaten.

Van 2015 tot 2020 werkte Cathelijne voor HomeClinics in Hoofddorp en sinds 2019 heeft Cathelijne bij meerdere locaties van Ivy Clinics gewerkt.

Vanaf nu werkt Cathelijne de Lint in Heiloo bij Ciao Bella Skin Clinic. U kunt bij haar terecht voor diverse rimpelbehandelingen met botuline toxine, fillers, Profhilo of een ooglidcorrectie, maar ook voor behandelingen van overmatig zweten, hoofdpijn of migraine en tandenknarsen kunt u zich door Cathelijne laten behandelen. Een intake gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Cathelijne is lid van en werkt volgens de richtlijnen van het NVCG. 

BIG nummer: 59058305601

Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

Maatregelen n.a.v. coronavirus (COVID-19)


Naar aanleiding van de door de overheid opgelegde maatregelen willen wij u graag informeren over de stappen die onze kliniek neemt om verspreiding van het virus te voorkomen. Om uw veiligheid en die van anderen te kunnen waarborgen houden wij rondom de COVID-19 ontwikkelingen dagelijks vinger aan de pols.

Wij werken conform de richtlijnen van het RIVM en onze beroepsvereniging (NVCG).

COVID-19 MAATREGELEN IN ONZE KLINIEK
Heeft u last van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn, diarree of koorts? Dan kunt u geen afspraak maken en niet onze kliniek bezoeken. U dient 24 uur klachtenvrij te zijn om een afspraak te maken.
Heeft u een huisgenoot in thuisisolatie? Dan mag u geen afspraak maken of de kliniek bezoeken.

OVERIGE INSTRUCTIES
• Bij bezoek aan de kliniek draagt u een mondkapje. Bij uw behandeling mag deze eventueel tijdelijk afgezet worden.
• In de kliniek worden geen handen geschud.
• Wanneer u als cliënt een verhoogd risico of verminderde weerstand heeft, verzoeken wij u voor uw eigen veiligheid vriendelijk doch dringend onze kliniek niet bezoeken.
• Cliënten hoeven niet te wachten in de wachtruimte; indien dat toch nodig is, dan zijn er niet méér dan 3 mensen in de wachtruimte. Iedereen bevindt zich op anderhalve meter afstand van elkaar.
• Gezamenlijk gebruikte materialen als tijdschriften enz. zijn uit de wachtruimtes verwijderd.
• Als cliënt kunt u geen begeleiding mee naar binnen nemen. Uw begeleiding dient helaas buiten of in de auto te wachten op u.
• Heeft u een gezamenlijke afspraak en wordt u met z’n tweeën behandeld? Dan wordt u 1 voor 1 de behandelkamer ingeroepen. U wordt ná elkaar behandeld en kunt niet bij de behandeling van uw gezelschap aanwezig zijn.
• Om meer tijd te plannen per behandeling, werken wij met een aangepaste agenda.
• Wij verzoeken u NIET eerder te komen dat het afgesproken tijdstip. Kom niet te vroeg, maar ook niet te laat, zodat andere clienten niet hoeven te wachten.
• Het personeel houdt waar mogelijk tot zowel de cliënt als andere medewerkers zoveel mogelijk anderhalve meter afstand.
• Al onze medewerkers dragen mondkapjes en handschoenen tijdens de behandelingen;
• Als cliënt wast u vóór uw behandeling uw handen of u kunt gebruik maken van handenalcohol.
• Na de behandeling van een cliënt worden alle tastvlakken in de behandelkamer gedesinfecteerd en gereinigd met schoonmaakdoekjes.
• Alle medewerkers met ziekteverschijnselen en/of medewerkers die contact gehad hebben met iemand die besmet is met Covid-19 zijn niet in de kliniek aanwezig;
• Onze verhoogde aandacht op hygiëne geldt voor onze hele organisatie, inclusief onze leveranciers. Extra attentie voor de standaard hygiëne richtlijnen.


Heeft u een verhoogd risico gelopen? Of heeft u te maken met een verlaagde weerstand? Toont u ziekteverschijnselen? Dan verzoeken wij u dringend om niet naar de kliniek te komen. In dat geval vragen wij u om uw afspraak te verzetten tot in ieder geval 24 uur na de laatste klachten.

Heeft u vragen, opmerkingen of feedback voor ons omtrent deze maatregelen? Neem dan contact met ons op via info@cathelijnedelint.com