Over ons

Cathelijne de Lint

Cathelijne heeft na het behalen van haar artsdiploma in 2002 zeer veel ervaring opgedaan op verschillende medische gebieden, waaronder meerdere jaren binnen de plastische chirurgie.
Sinds 2015 heeft Cathelijne als cosmetisch arts in meerdere cosmetische klinieken gewerkt en sinds 2020 versterkt zij het team van Ciao Bella Skin Clinic in Heiloo. Hier werkt zij samen met huidspecialist Madya Donker.

Cathelijne is specialist op het gebied van injectable behandelingen met fillers, botox en huid verbeterende producten. Ook voor problemen als hoofdpijn, migraine, tandenknarsen en overmatig zweten kunt u bij haar terecht.
Cathelijne geeft haar cliënten altijd een eerlijk advies en staat bekend om haar natuurlijke resultaten.

Cathelijne de Lint is cosmetisch arts KNMG en geregistreerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Zij is ingeschreven in het BIG-register onder nummer 59058305601

Volg mij op social media

madya donker

Madya Donker

Madya is in 2006 gestart met haar eigen schoonheidssalon. Sindsdien heeft zij naast zeer veel praktijkervaring ook zeer veel kennis opgedaan middels diverse trainingen en masterclasses en kan zij met recht huidspecialist worden genoemd. Sinds 2019 is Madya eigenaresse van Ciao Bella Skin Clinic in Heiloo.

Madya heeft zeer veel ervaring op het gebied van anti-aging en huidverbetering. Tevens is zij specialist in permanente make-up. Zij is aangesloten bij bracheorganisatie Anbos en in het bezit van een GGD vergunning.

Onze werkwijze

Afspraak maken
Via deze website of de website van Ciao Bella Skin Clinic kun je eenvoudig een afspraak maken voor een intake of een behandeling met Cathelijne de Lint.

Gratis intake
Kom je voor het eerst? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult, waarbij Cathelijne samen met jou kan bespreken wat je wensen zijn en wat daarvoor de mogelijke behandelingen en eventuele alternatieven zouden kunnen zijn. Tevens is het mogelijk dat Cathelijne een behandeling in de kliniek ontraadt.

Heb je een afspraak gemaakt bij Cathelijne, maar blijken je wensen toch beter aan te sluiten bij een behandeling door een huidtherapeut of een van onze andere specialisten, dan zal Cathelijne je doorverwijzen naar de desbetreffende collega.

Behandeling
Wanneer je bij Cathelijne komt voor een behandeling, word je nogmaals de procedure uitgelegd en worden er foto’s gemaakt voor in het medisch dossier en onderteken je een toestemmingsverklaring voor de behandeling die zal worden uitgevoerd.
Verder krijg je adviezen mee voor na de behandeling. Deze adviezen zijn ook op de website terug te lezen en staan per behandeling genoemd.

Spoed
Zijn er na een behandelingen vragen, dan kunt u het beste een e-mail sturen naar info@cathelijnedelint.com. Is er sprake van spoed of kan een vraag niet wachten dan kunt u bellen op het spoednummer 0631978080

Klachten procedure

Cathelijne de Lint en de andere medewerkers van Ciao Bella Skin Clinic streven ernaar om de beste zorg en service te verlenen.
Wij trachten u voor een behandeling uitgebreid te informeren en streven ernaar om de beste resultaten te bereiken.

Mocht het toch voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft laat u het ons dan weten. Wij gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar Cathelijne de Lint is aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden om in behandeling te worden nemen en welke procedure er eventueel bij past. Als er informatie ontbreekt wordt door een medewerker van Klachtenportaal Zorg contact met u opgenomen om deze volledig te maken.
Ook wanneer u enkel advies wenst over hoe om te gaan met een bepaalde situatie kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg.

U kunt Klachtenportaal Zorg bereiken via info@klachtenportaalzorg.nl of u kunt een klachtenformulier invullen op www.klachtenportaalzorg.nl
Een klachtenfuncionaris van Klachtenportaal Zorg zal u verder helpen met het oplossen van uw klacht.

Is uw klacht na de klachtenprocedure toch niet naar tevredenheid opgelost, dan mag u de klacht als geschil voorleggen aan de Geschillencommissie KPZ. Dit is een onafhankelijke commissie die een bindende uitspraak doet na hoor en wederhoor.